با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به چالش عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه گفت:تعیین اقلام تخم‌مرغ نطفه‌دار یا گوشت گرم به وزارت جهاد سپرده نشده و امسال برخی از آنها از فهرست کالا‌های اساسی خارج شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 10
کد خبر: ۲۷۷۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهرزاد مشیری در جلسه - روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه - شورای مدیران وزارت جهاد کشاورزی که با حضور سرزده مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری برگزار شد، با اشاره به چالش‌های ساختاری، خواستار اصلاحات بنیادی برای استمرار موفقیت در تأمین، واردات و صادرات کالا‌های اساسی شد.

وی اهمیت برنامه‌ریزی در حوزه بازرگانی را اساسی دانست و گفت: حتی بهترین منابع هم بدون برنامه‌ریزی به مقصد نمی‌رسند؛ که خوشبختانه در تعامل کامل با بدنه مدیریتی وزارتخانه و هدایت شخص وزیر، برنامه‌ریزی ارزی سال جاری را به‌موقع انجام دادیم و در اسفند، آن را به بانک مرکزی ابلاغ کردیم.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به کاهش بودجه ارزی از ۱۱.۵ میلیارد دلار به ۸ میلیارد دلار، افزود: این کاهش با هماهنگی کامل با بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مدیریت شد و به لطف خدا، تنظیم بازار در روز‌های پایانی سال، به‌رغم فشارها، به خوبی انجام شد.

وی ادامه داد: سفره مردم با وجود توزیع کالابرگ معیشتی در ایام نوروز و ماه رمضان به‌خوبی مدیریت شد و ما سال را با موفقیت به پایان رساندیم.

مشیری با بیان این که واردات با ارزبری کمتر و صادرات با رشد همراه بوده است، شرح داد: بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق مدیریت منابع و مصارف کنترل شد؛ اما در کنار این دستاوردها، سه چالش مهم باقی مانده که نیاز به همراهی ویژه دولت دارد.

وی توضیح داد: اولین چالش بدهی چند میلیارد دلاری ارزی است که از سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بابت واردات کالا‌های اساسی بر عهده دولت فعلی مانده و تأمین منابع ارزی کافی برای پرداخت به بخش خصوصی، دچار اختلال در زنجیره تأمین شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: دومین چالش عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه است؛ برای مثال، تعیین اقلام کالای اساسی از جمله تخم‌مرغ نطفه‌دار یا گوشت گرم به وزارت جهاد سپرده نشده و امسال برخی از آنها از فهرست کالا‌های اساسی خارج شده‌اند، در حالی‌که همچنان تأثیر مستقیم بر امنیت غذایی دارند.

وی سومین مسئله را به ساختار اداری بازگرداند و گفت: در زمان بحران، همه سراغ معاونان بازرگانی استان‌ها می‌روند و انتظار مدیریت فوری دارند، در حالی که این همکاران ساختار رسمی و تشکیلاتی در وزارتخانه ندارند.

این مقام مسئول ادامه داد: لازم است این تشکیلات به رسمیت شناخته شود تا با انگیزه و انسجام وظایف حساس خود را ادامه دهد.

مشیری تأکید کرد: با توجه به مسئولیت سنگین در حوزه واردات، صادرات و تخصیص ارز، باید ساختار بازرگانی در وزارت جهاد کشاورزی تقویت و تثبیت شود تا این حوزه حساس بتواند عملکرد مؤثر خود را ادامه دهد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار